Diensten van Code Taal Tekstbureau

Teksten laten schrijven

Educatieve teksten

Door mijn jarenlange ervaring als docente in het voortgezet onderwijs weet ik alles over lesopbouw,  spanningsbogen en toetsing. Deze kennis gebruik ik graag om jouw educatieve tekst te schrijven. Ik schrijf mee aan lesmethodes, oefenmateriaal en e-learnings voor alle leeftijden.

Webteksten

Jij hebt een droom: een eigen onderneming met bijbehorende, succesvolle site. Ik help je graag met optimale teksten. Jouw bedrijf wordt daarmee in één klap vindbaar voor de grote zoekmachines. Gevolg: meer klanten en dus een grotere omzet. Hoe ik dat doe? Ik werk met een grondige zoekwoordenanalyse en pas slimme SEO-technieken toe.  Heb je geen idee waar ik het over heb? Dat maakt niet uit. Ik leg het je graag uit.

Blogs

Ook voor blogs schrijven draai ik mijn hand niet om. Stel je voor: je wilt graag blogs voor op je website. De globale inhoud zit in je hoofd, maar je krijgt het niet op papier. Ik help je. Blogs zijn een geweldig middel om je bezoekersaantallen en daarmee je omzet te verhogen.

 

Verhalen en artikelen

Heb jij een verhaal dat verteld moet worden? In een boek, een tijdschrift of online? Ook hiermee kan ik je helpen. Tijdens een paar interviews gebruik ik mijn nieuwsgierigheid om jouw verhaal volledig op tafel te krijgen. We bespreken de doelgroep, zodat ik mijn tekst daarop aan kan passen. Samen met jou maak ik een helder, begrijpelijk verhaal. Jij vertelt, ik schrijf.

Teksten laten corrigeren

Corrigeren

Heb je een tekst geschreven, maar ben je er niet zeker van of alle d'tjes en t'tjes op de juiste plek staan? Wil je weten of je tekst grammaticaal gezien goed in elkaar zit? Ik corrigeer jouw Nederlands- en Engelstalige teksten en geef je de beste adviezen voor verbetering. Een foutloze tekst komt wel zo professioneel over, toch?

Redigeren

Als je dat wilt, ga ik zelfs nog een stapje verder. Ik check je tekst dan niet alleen op spelling en grammatica, maar adviseer ook over de opbouw en de inhoud van de tekst. Ook SEO kan hiervan een onderdeel zijn.

Proeflezen

Ga je een boek uitgeven en zoek je dat extra paar ogen om jouw nieuwe boek te controleren? Code Taal Tekstbureau doet het voor je. Jij en ik bespreken vooraf wat er moet gebeuren. Ik lees en corrigeer of redigeer. Je krijgt daarna een strak en compleet verbeterplan van mij.

Engels - Nederlands

Met mijn Cambridge Proficiency English-diploma op zak vertaal ik met groot gemak teksten van het Engels naar het Nederlands. Denk bijvoorbeeld aan:

  • educatief materiaal
  • teksten voor trainingsdoeleinden
  • webteksten
  • blogs
  • boeken en artikelen

Nederlands - Engels 

Wil jij met jouw bedrijf of training internationaal gaan? Ook voor vertalingen naar het Engels ben je bij Code Taal Tekstbureau aan het juiste adres. Voor  grote trainingsbureaus als Hamilton Bright Training en Frisse Blikken vertaalde ik online trainingen. Ben jij de volgende persoon die ik van dienst mag zijn?